4 jongens, een grote liefde voor surfen, zee, zonnig dagen en muziek. Met hun vrolijke, dromerige indiepop met een surfy sound door mijn speakers illusteerde ik de album covers voor 4 verschillende singles en de album cover. Ik waande me in een tropische, zomerse reis. 🌴🌞 Waar de lijn begon op papier en uiteindelijk overvloeide naar Illustrator. ✍️

Naast de 5 artworks verzorgde ik de podium banner, heb ik de illustratie voor op het merch T-shirt drukklaar gemaakt en het logo geoptimaliseerd.

"Studio Ris weet haar ervaring te gebruiken voor de klant haar wens. Met een uniek en herkenbaar, terugkerend thema heeft zij de artworks van onze singles verzorgd. Daar zijn wij heel blij mee! ☀️"

Review

Album covers illustratie, podium banner ontwerp, t-shirt ontwerp

Diensten

Close to Fire

Klant

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Linde Dorenbos & Lara Dee photography.

*Tromgeroffel...*
Ben je enthousiast geworden?

Badum tsss! Ik kan niet wachten om je te helpen met je branding, website of illustraties. Meld je nu aan voor een (online) kennismakingsgesprek.

Review van Djana hier.

Djana Djordjovic, Days in June

"Wat een feestje om met Mariska samen te werken! Mariska denkt ontzettend goed mee en weet in haar ontwerpen echt de essentie te vatten van waar het project over gaat. Ze is enthousiast en communiceert helder. Samen hebben we een mooi resultaat neer kunnen zetten!"

Roos, Studio Paper