Over Studio Ris

Meer over mijn studio

Ik ben Mariska, gepassioneerd brand- en webdesigner. Omdat ik veel waarde hecht aan mijn vrijheid in het uitvoeren van mijn passie zette ik na 5 jaar ervaring bij diverse bureaus de stap om zelf te gaan ondernemen. Als ondernemer vind ik de vrijheid die ik zoek binnen mijn werk en wordt mijn enthousiasme voor het vak nog meer aangewakkerd doordat ik dit in volle passie kan doen.

In plaats van dromen van mijn eigen onderneming is dit werkelijkheid. Ditzelfde gun ik andere ondernemers ook. Daarom wil ik graag samen met jou je dromen uitwerken en omzetten naar een uniek branding verhaal, zodat jij met het volste vertrouwen jouw passie vorm kan geven.

Mijn droom? Anderen motiveren en inspireren om voor hun passie te leven.

ontdek meer

Op basis van jouw dromen en drijfveren maak ik een brandstory die jouw doelgroep aanspreekt. Deze bespreken wij samen in een 1-op-1 (online) sessie waarna ik daarna aan de slag ga met jouw visuele identiteit. Hierbij neem ik jou continue mee op jouw reis, van de eerste schetsen tot een stralend eindresultaat.

Van dromen
naar doen

Door 5 jaar ervaring in het maken van UX/UI web design zal ik jouw brand ook omtoveren naar een unieke website. Hiermee kan jij je onderscheiden van andere ondernemers. En mede hierdoor, gaan we van alleen het merk hebben, het merk doorvertalen naar een beleving in al jouw uitingen, zodat jij overal jouw merk ‘ademt’. 

Van doen
naar zijn

Na onze eerste ontmoeting kan de reis beginnen. We gaan samen jouw dromen vastleggen op papier. Dit doen we door middel van een opgesteld ‘Branding book’. Hierin stel ik een aantal vragen waarmee we echt de diepte in gaan en we vinden wat jouw unieke drive is. Als we deze samen gevonden hebben, maak ik hier een bijpassend moodboard van en leggen we de stijlrichting vast.

Jouw dromen
op papier

Ga jij mee op droomreis?

Dromen, doen en zijn