Over Studio Ris

Na 5 jaar ervaring bij diverse ontwerpbureaus zette ik de stap om zelf te gaan ondernemen. Ik was op zoek naar meer vrijheid binnen mijn werk. Ik help graag avontuurlijke en bewuste ondernemers die een enorme passie hebben voor wat ze doen. Ik word er zo blij van om een ondernemer te helpen om op te laten vallen met hun branding en in hun kracht te zetten.

Samen met mijn klanten ga ik graag een fijne, flexibele samenwerking aan vanuit passie, oprechte klik en verbinding. Ik vorm graag de complete, unieke branding die een directe connectie legt met de doelgroep. 


✹ Vroeger ging ik altijd langs de
deuren om de honden uit de buurt uit te laten.
✹ Er staan op het moment 27 planten in mijn huis en maar waarschijnlijk ondertussen al meer haha.
✹ Ik verzamel onderzetters en speciaal biertjes met leuke etiketten als herinnering.
✹ Ik vind het belangrijk om duurzaam te leven en probeer zo min mogelijk plastic te gebruiken.
✹ Verder hecht ik niet zoveel waarde aan spullen, maar vooral aan ervaringen.

Wie is Ris?

Eigenlijk heet ik Mariska, maar ik word vaak Ris genoemd. Ik word omschreven als creatief, avontuurlijk, sociaal, lief, spontaan en een beetje gek. 

Wat feitjes over mij

Ik hou ervan om het vrije gevoel op zoeken, in het reizen, boardsports of tijdens een concert. Hieronder heb ik een aantal foto's op een rijtje gezet van mijn avonturen.

Altijd op zoek naar het volgende avontuur..

Ik hou van het opzoeken van het vrije gevoel. Rijden door de tropische wegen in Indonesië, verdwalen tussen de drukte in de Marokkaanse Souk.. Lekker dansen bij een surfrock of reggae concert en festival. Surfen bij Wijk aan zee, skaten bij Car Free Sunday in Brussel.. Maar ook struinen door de botanische tuinen in Utrecht. 

Met de scooter door Thailand..

Tot aan de woestijn in Marokko

Door de rijstvelden in Indonesië & Vietnam

Skaten bij Car Free Sunday

..of struinen door de botanische tuin in Utrecht